Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

- Vælg forsendelsesmåde
- Indtast dine personlige oplysninger og godkend vores handelsbetingelser
- Vælg betalingsmåde
- Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
- Vi modtager din ordre i vores system og du modtager en e-mail som bekræftelse.
- Varen reserveres til dig.
- Afsendelse (Se pkt. 6. Afsendelse, fragt og levering Handelsbetingelserne)
- Du modtager en bekræftelsesmail.
- Vi trækker beløbet på din konto
- Du modtager varen

Hos PostMe kan du bestille varer via vores website døgnet rundt. Vi har ingen butik, men der er mulighed at lægge en ordre på vores kundecomputer i receptionen - er varerne på vores lager i Herlev kan du få dem med med det samme.

Har du handlet hos os før, kan du logge ind på din side. Har du ikke handlet hos os før, bliver du automatisk oprettet ved første køb.

I bestillingsprocessen vælger du selv, om du vil have ordren sendt til dig, eller om du selv vil hente den.

Alle priser vist på siden er inkl. moms og andre afgifter.

Du får en ordrebekræftelse pr. mail kort tid efter din bestilling. Er den ikke hos dig indenfor 60 minutter, så kontakt support med henblik på at få bekræftet din mailadresse. Det er vigtigt du indtaster både korrekt mail og evt. mobilnummer, da begge måske skal bruges til at give besked om afhentning/levering af forsendelsen (alt efter valgt leveringsform).