Hos PostMe kan du bestille varer via vores website døgnet rundt, eller pr. telefon på 32 10 97 21 (Alle hverdage mellem kl. 13-17). Alle varer afsendes til dig, men kan også afhentes på vores adresse. På adressen står der også maskiner hvorpå du kan lægge din ordre og få varen med umiddelbart efter.

Hvis du har forespørgsler på varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os, og vi skal gøre vort bedste for at skaffe dem hjem til dig.

Alle priser vist på siden er inkl. moms og andre afgifter. Vores system forsøger dog at definere din lokation automatisk og i de tilfælde, hvor den vurderer din lokation til at være uden for EU, så vil priserne blive vist uden moms. For at være sikker på at du har den korrekte pris skal du indtaste din forsendelsesadresse. Først når dette er gjort, kan vi bestemme din slutpris.

Du får en ordrebekræftelse pr. mail kort tid efter din bestilling. Er den ikke hos dig indenfor 60 minutter, så kontakt kundeservice med henblik på at få bekræftet din mailadresse. Det er vigtigt du indtaster både korrekt mail og evt. mobilnummer, da begge disse dele måske skal bruges til at give besked om afhentning af forsendelsen (alt efter valgt leveringsform).

Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af dine tidligere ordrer, kan du også sende os en mail med dette ønske.

Alle handler indgås som udgangspunkt på dansk. Taler du ikke dansk, kan vores support hjælpe på engelsk og de nordiske sprog svensk og norsk (skriftligt). Vi besvarer alle mails på dansk, eller hvis ønsket, på engelsk.