Under "Min konto" kan du opdatere de informationer vi har registreret. Husk! Når du ændrer i kundedata, bliver oplysningerne IKKE ændret på en allerede eksisterende ordre. Skal du fx have rettet adressen på en eksisterende ordre skal du kontakte vores support.

Følg disse skridt for at opdatere dine kundedata.

Sådan kommer du ind. Husk! Du skal have gennemført en ordre på siden, for at se disse sider:

1. Klik på "Log på" i toppen af siderne. Er du allerede logget på kan du klikke på "Min konto".
  2. Du skal bruge din e-mail som brugernavn. Dit password har du fået tilsendt umiddelbart efter din første ordre på mail. Har du ikke længere denne mail, kan du på siderne få genudsendt et password (Tryk glemt password). Har du endnu ikke bestilt hos PostMe, eller har du bestilt på en ældre version af PostMe, skal du blot se bort fra denne artikel og gennemføre dit første køb.

Efter login kan kan du se detaljerne:

1. Klik i felterne og rediger eventuelt data. Husk! Når du ændrer i kundedata, bliver oplysningerne IKKE ændret på en allerede eksisterende ordre. Skal du fx have rettet adressen på en eksisterende ordre skal du kontakte vores support.
  2. Tryk "Gem" for at gemme dine informationer. Bemærk at der aktuelt ikke kommer en bekræftelse på at informationerne er gemt, men det kan du tjekke ved at opdatere siden.
  3. Over felterne med dine data finder du en række menupunkter. Her kan du se dine oplyste adresser gennem tiden, få en oversigt over tidligere ordrer, hvor du også kan "oprette en retur" (se særskilt emne) og endelig kan du skifte den adgangskode vi generede, til en der er nemmere at huske.