Under "Min konto" kan du opdatere de informationer vi har registreret. Husk! Når du ændrer i kundedata, kan det påvirke alle systemer og evt. påvirke leveringen af afventende bestillinger.
Følg disse skridt for at opdatere dine kundedata.

Formålet med "Min konto", er at skabe en oversigt for dig som kunde over hvilke data vi har registreret på dig EFTER et køb. Derudover kan du på siderne se tidligere køb på vores side. Har du spørgsmål til siderne, så tag endelig fat i os i supporten.

Sådan kommer du ind. Husk! Du skal have gennemført en ordre på siden, for at se disse sider:

1. Klik på "Log på" i toppen af siderne. Er du allerede logget på kan du klikke på "Min konto".
  2. Du skal bruge din e-mail som brugernavn. Dit password har du fået tilsendt umiddelbart efter din første ordre på mail. Har du ikke længere denne mail, kan du på siderne få genudsendt et password (Tryk glemt password). Har du endnu ikke bestilt hos PostMe, eller har du bestilt på en ældre version af PostMe, kan du blot ignorere denne artikel og enkelt og nemt gennemføre dit første køb (og så da velkommen til at vende tilbage hertil :)).

Efter login kan kan du se detaljerne:

1. Klik i felterne og rediger eventuelt data. Husk at hvis du redigerer efter en ordre, fordi du vil have den sendt et andet sted hen, så kontakt supporten i stedet. En ændring her vil IKKE nødvendigvis være nok til at rette en eventuelt forkert forsendelsesadresse.
  2. Tryk "Gem" for at gemme dine informationer. Bemærk at der aktuelt ikke kommer en bekræftelse på at informationerne er gemt, men det kan du tjekke ved at trykke "opdater" i din browser (eller blot trykke F5 på PC og cmd+r på en MAC).
  3. Over felterne med dine data finder du en række menupunkter. Her kan du se dine oplyste adresser gennem tiden, få en oversigt over tidligere ordrer, hvor du også kan "oprette en retur" (se særskilt emne) og endelig kan du skifte den adgangskode vi generede, til en der er nemmere at huske.

Tak fordi du handler hos PostMe!