Nogle gange er det bare ikke det rigtige man har fået og derfor skal der startes en retur op til PostMe. Det gøres således:

1. Log på min konto fra menuen i toppen. (Se evt. her for hvordan du logger på).
  2. Klik på ordrer i undermenuen på min konto.
  3. Vælg den ordre, du ønsker at returnere noget fra og klik opret en retur. Følg herefter vejledningen og husk at få valgt varen og udfyldt felterne.
  4. Din retur bliver nu oprettet som en support-forespørgsel og du modtager en kvittering på at vi har modtaget den og påbegynder behandlingen af denne.
  5. Bemærk at du selv står for at betale en eventuel almindelig retur, men ved kontakt til PostMe, kan vi være behjælpelig med at oprette en returforsendelse for dig til en favorabel pris. Skal du returnere varen pga en defekt, skal du afvente besked fra vores support, inden du afsender din vare til os. Vi vil så guide dig videre over mail.

Du kan også alternativt blot tage fat i os i supporten på mail, eller via chatten, hvis ovenstående system volder problemer. Bemærk vi ikke kan tage imod/oprette en retur på telefon. Det skyldes at vi samler dokumentation på returvarer, af statistiske hensyn, for at sikre at vi altid har kvalitetsvarer på hylderne. Denne mulighed har vi desværre ikke via telefon, da mailen du sender, eventuelt bliver brugt som dokumentation overfor leverandøren af varen.

En retur vil altid blive besvaret via e-mail og du vil altid kunne følge status på denne via et supportlink, som vi sender ved henvendelsen. Modtager du ikke noget fra os, umiddelbart efter din henvendelse, skal vi derfor opfordre til at du får bekræftet din retur hos os via supporten.

Vi ser frem til at høre fra dig.