Nogle gange er det bare ikke det rigtige man har fået og derfor skal der startes en retur op til PostMe. Det gøres således:

1. Log på min konto fra menuen i toppen. (Se evt. her for hvordan du logger på).
  2. Klik på ordrer i undermenuen på min konto.
  3. Vælg den ordre, du ønsker at returnere noget fra og klik opret en retur. Følg herefter vejledningen, og husk at få valgt varen og udfyldt felterne.
  4. Din retur bliver nu oprettet som en support-forespørgsel og du modtager en kvittering på at vi har modtaget den og påbegynder behandlingen af denne.
  5. Bemærk at du selv står for at betale en eventuel almindelig retur. Skal du returnere varen pga. en defekt, skal du afvente besked fra vores support, inden du afsender din vare til os.

Alternativt kan du tage fat i vores support på mail. Bemærk vi ikke kan tage imod/oprette en retur på telefon.

Bemærk, det er vigtigt at du sender til adressen PostMe, Hørkær 34, 2730 Herlev, og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops. Skulle du have sendt din pakke til en sådan, vil den blive sendt retur til dig efter afhentningsdatoen er overskredet. OBS! Sender du fx med DAO, og de forsøger levering uden for vores åbningstid, så vil pakken blive omdirigeret til en pakkeshop, hvor ovenstående vil være gældende. En ny retursending vil være på egen regning.