Når du sidder med dine varer i hånden, sidder du også med en faktura i hånden. Den faktura ER allerede betalt og skal ikke betales igen, med mindre du har handlet som erhverv og særskilt aftalt andet med os. I denne artikel vil vi gå igennem hvilke oplysninger du finder på din faktura og hvorfor den kan være god at holde fast i.

Gem din faktura
Du bør altid gemme din papirfaktura fra PostMe. Dette er især vigtigt hvis du har købt et produkt der er dækket af 24 måneders reklamation. Det kan f.eks. være småelektronik. Derfor opfordrer vi også til at du gemmer digitale fakturaer, men her kan nogle mail-programmer godt få dem slettet efter en periode. Normalt vil PostMe selvfølgelig kunne være behjælpelig med at finde frem til din ordre, men vi oplever nogle gange at det kan få tingene til at glide meget nemmere, hvis du har dit fakturanummer klar ved enhver henvendelse og det finder du altså altid på in fysiske faktura.Nedenfor ser du et eksempel på en faktura. Under billedet gennemgår vi de enkelte punkter.


Elementer i din faktura:s
Venstre top
Billing Address/Fakturaadresse: Har skal du gerne kunne se den adresse du har valgt som betalings-adresse. Bemærk at den må gerne afvige fra leveringsadresse, men har du købt varer, som erhverv, er det vigtigt at det er denne adresse der modsvarer din virksomheds adresse.
Shipping Address/Forsendelsesadresse: Dette er den adresse som du har valgt at vi skal sende din forsendelse til. Adressen går også igen på det label med en stregkode, som vi sætter yderst på din forsendelse.

Højre top:
Invoice/Fakturanummer: I højre side finder du måske fakturaens vigtigste info, nemlig dit Invoice-ID eller Fakturanummer. Det står med lidt federe skrift og starter ofte med et S, mens det i andre tilfælde også kan starte med et tal. Det er dette nummer du ofte skal oplyse ved henvendelse til kundeservice. Ved en eventuel henvendelse behøver du ikke at gentage bogstaver og tal før mellemrums-stregen.
Date/Dato: Her vil du se den dato, hvor du gennemførte handlen på vores hjemmeside.
Store/Butik: Her kan du se hvilken afdeling hos PostMe du handlede hos.
Customer no./Kundenummer: Det er dette kundenummer du har fået automatisk hos PostMe
Payment/Betaling: Her kan du se hvilken betalingsform du valgte i forbindelse med ordren. Læs mere om de forskellige betalingsformer ved at søge på supportsiderne.
Trans no./Transaktionsnummer: Dette er et automatisk genereret transaktionsnummer oprettet af vores systemer og bruges ved yderligere forespørgsler på betalinger.
Delivery/Levering: For kan du se hvilken leveringsform du valgte ved denne ordre. Du kan læse mere om alle vores leveringsformer på supportsiderne.
Packed By/Pakket af: Her kan du se hvilken af vores fantastiske pakkere, der har haft ansvaret for din ordre. Der er altid ca. 2 pakkere på din ordre, men den ene har hovedansvaret for den.

Midten:
I midten af fakturaen kan du se dine ordrelinjer Dvs. hvilke varer du har købt, hvor mange af dem du har købt og en total for hver ordrelinje. Under alle varer finder du endnu en ordrelinje der hedder shipping/fragt. Her kan du se hvad du har givet i fragt for den pågældende ordre. Det vil også fremgå, hvis fragten har været gratis.
Under ordrelinjerne finder du igen, med lidt større skrift, navnet på den fragtudbyder du har valgt til at levere din forsendelse.
Den næstsidste linje angiver hvad momsen på den pågældende ordre udgør. Dette kan være relevant for dig hvis du har købt på vegne af en virksomhed.
Sidste linje er selvfølgelig den samlede total inkl. moms - altså skal beløbet modsvare det der slutteligt er blevet trukket på din bankkonto.

Bunden:
Her finder du konto-informationer til PostMe i det tilfælde at du har brug for at overføre penge til vores bankkonto. Det kan være relevant ved et efterfølgende ekstra køb, B2B (Erhvervsordrer) eller efter aftale med supporten.  I langt de fleste tilfælde kan du dog ignorere disse.
Vi gør også opmærksom på hvor du kan finde de samlede betingelser for handel med PostMe, som du også accepterede ved gennemførsel af handlen - Altså den sædvanlige jura, der sikrer og oplyser om dine rettigheder, når du handler på nettet.

I bunden af vores eksempel finder du også to labels. De vil normalt ikke være til stede på den fysiske faktura, men i stedet sidde på ydersiden af din pakke. De fortæller dels pakkedistributøren om hvem de kører med pakker for og så bruger vi stregkoden gennem hele processen, til at holde lidt bedre styr på din ordre. Derved sikrer vi os at vi leverer en kvalitetsindsats til dig fra start til slut.

Har du spørgsmål til ovenstående, så tag endelig fat i os i supporten, vi uddyber gerne yderligere.