Er det spørgsmål som vi oftest hører. Der kan være flere svar og måske har vi allerede givet det. Hver gang vi udsender en ordre, scanner vi den nemlig. Når det gøres, så sender vores system en e-mail til dig. Denne e-mail betyder at din vare er afhentet samme aften af din valgte logistikpartner. Leveringstiden er nu op til den enkelte partner. Se oversigten over din logistikpartners leveringstid her. Er din ordre ikke kommet efter din logistikpartners leveringsdeadline, så kontakt os i supporten. Bemærk at har du valgt brev, så gør de nye postregler at det nu tager op til 10 hverdage at få et brev på sin hjemmeadresse, så her skal du have ekstra tålmodighed. Haster det, så vælg altid pakke!

Har du IKKE fået en afsendelsesmail, kan det være du har en forsinkelse på ordren. Tjek din ordrebekræftelse, som vi udsendte efter bestillingen var gennemført. Står der noget i denne under dine varer, der indikerer en forsinkelse, så kan det være årsagen til at du endnu ikke er afsendt. Beskeden stod i så fald også over produktet ved bestilling.

Endelig er der muligheden for at der er sket en fejl, eller at systemet ikke har registreret produktet som forsinket og dermed ikke skrevet noget ud til dig på ordrebekræftelsen. Vi gennemgår hverdage alle ordrer manuelt, der ikke kan forklares med førnævnte årsager og indenfor 48 timer på hverdage (oftest meget hurtigere), opdaterer vi dig om forsinkelser og ny forventet afsendelsestidspunkt. Bliver du utålmodighed, så tag endelig fat i os.