Det skal være let at returnere en vare til PostMe. Lad os starte med hvorfor du ønsker at returnere den?

1) Fortryder du købet?
2) Reklamation

Fortrydelse
Hvis du fortryder dit køb, eller har du købt et forkert produkt, kan du få pengene tilbage, eller ombyttet til et andet. Er produktet du ønsker, billigere end det oprindelige, refunderer vi differencen. Vi kan desværre ikke ombytte til dyrere produkter, og vil i så fald blot refundere pengene til dig. Kontakt os gerne inden du indsender en retur. Du kan dog også blot returnere produktet til:

PostMe
Hørkær 34
2730 Herlev
Danmark
Att: Ordrenummer

VIGTIGT VED RETUR:
- Vedlægt ordrenummer samt en note hvor du oplyser, om du ønsker pengene retur eller ombytning (og i så fald til hvilken model/str.).


- Du skal sende til adressen ovenfor, og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops. Skulle du have sendt din pakke til en sådan, vil den blive sendt retur til dig efter afhentningsdatoen er overskredet. OBS! Sender du fx med DAO, og de forsøger levering uden for vores åbningstid, så vil pakken blive omdirigeret til en pakkeshop, hvor ovenstående vil være gældende. En ny retursending vil være på egen regning.


Bemærk, at retur varer sendes på egen regning, såfremt du har fortrudt købet eller købt et forkert produkt.

Vigtigt ved produkter til personlig pleje:

Husk at vi - af hygiejnemæssige årsager - ikke kan behandle et produkt til personlig pleje, som en fortrydelse af købet, hvis emballagen er brudt.

Vigtigt ved mærker på varer:

Vi gør opmærksom på, at mærker eller mærkater ikke må fjernes fra varer, såfremt en vare ønskes returneret. Ved modtagelse af varer uden mærker, kan en retur afvises.
Reklamation

PostMe varetager alle reklamationshenvendelser i vores interne reklamationsafdeling. Vær opmærksom på, at reklamationer skal anmeldes på mail info@postme.com Vi kan desværre ikke tage imod reklamationshenvendelser over telefonen, af hensyn til leverandørens krav om dokumentation. 


Når vores reklamationsafdeling vurderer at et produkt skal sendes til reklamation, får du tilsendt en returlabel på mail. I nogle tilfælde vil vores reklamationsafdeling bede dig forsøge at afhjælpe problemet selv, og sende dig en guide til hvordan, og først bede dig sende varen til reklamation såfremt det ikke løser problemet. I nogle tilfælde kan vi have brug for et billede eller en video. Og i nogle tilfælde skal varen direkte til leverandøren. Kontakt os på mail, for videre info om netop dit produkt.