Returnering
Fortryder dit køb, eller har du købt et forkert produkt, kan du få pengene tilbage.

Du har altid minimum 30 dages fortrydelsesret hos PostMe. I perioder kan den vare længere, dette oplyses særskilt på den enkelte produktside. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget varen/varerne, og til den dag du sender den tilbage til os (du skal i tvivlstilfælde kunne dokumentere afsendelsesdatoen, så gem en evt. kvittering). 


Julegaver købt fra d. 1. nov. til 24. dec. kan returneres helt frem til den 1. februar det efterfølgende år. 


Kontakt os gerne på mail inden du sender en vare retur til os. Du kan dog også blot returnere produktet til:

PostMe
Herlev Hovedgade 15B
2730 Herlev
Danmark
Att: OrdrenummerVIGTIGT VED RETUR:
- Vedlæg ordrenummer eller udfyld denne denne standardfortrydelsesformular.


- Du skal sende til adressen ovenfor, og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops. Skulle du have sendt din pakke til en sådan, vil den blive sendt retur til dig efter afhentningsdatoen er overskredet. Sender du fx med DAO, og de forsøger levering uden for vores åbningstid, så vil pakken blive omdirigeret til en pakkeshop, hvor ovenstående vil være gældende. En ny retursending vil være på egen regning.


- Vi anbefaler, at du sender som en pakke og gemmer trackingnummeret for en sikkerheds skyld.


- Bemærk, at returvarer sendes på egen regning, såfremt du har fortrudt købet eller købt et forkert produkt.

Vigtigt ved produkter til personlig pleje: 

Husk at vi - af hygiejnemæssige årsager - ikke kan behandle et produkt til personlig pleje, som en fortrydelse af købet, hvis emballagen er brudt.

Vigtigt ved mærker på varer: 

Vi gør opmærksom på, at mærker eller mærkater ikke må fjernes fra varer, såfremt en vare ønskes returneret. Ved modtagelse af varer uden mærker, kan en retur afvises.
Reklamation

PostMe varetager alle reklamationshenvendelser i vores interne reklamationsafdeling. Vær opmærksom på, at reklamationer skal meldes på mail info@postme.com Vi kan desværre ikke tage imod reklamationshenvendelser over telefonen, af hensyn til leverandørens krav om dokumentation. 


Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PostMe betaler alle omkostninger i forbindelse med en reklamation, når reklamationen er berettiget. Skulle vi ikke finde en fejl på produktet, vil du blive opkrævet et gebyr svarende til fragtomkostningerne. Dog kræver vi at du har rettet kontakt til os skriftligt, inden varen er sendt ind til os.

Når du sender varen ind til os, bedes du henvise til den dialog vi har haft pr. e-mail, ved at påføre ordrenummer, da det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.


Reparation
Om varen skal sendes til reparation, afhænger af den pågældende leverandørs vilkår. Såfremt varen skal sendes ind til reparation, vil reparatøren forsøge at genskabe fejlen og hvis muligt, reparere den. Skulle fejlen opstå igen, eller opstår en ny fejl, skal varen sendes til reparation igen. Opstår samme fejl - eller en ny fejl - for tredje gang, er det nødvendigt igen at sende varen ind til reparatøren, hvor leverandøren tester varen og vurderer, om varen skal repareres, ombyttes eller krediteres.


Behandlingstid
Afhængigt af, om varen skal til reklamationsbehandling hos os eller hos reparatør, kan behandlingstiden variere fra 2-3 uger.


Når vores reklamationsafdeling vurderer at et produkt skal sendes til reklamation, får du tilsendt en returlabel på mail. I nogle tilfælde vil vores reklamationsafdeling bede dig forsøge at afhjælpe problemet selv, og sende dig en guide til hvordan, og først bede dig sende varen til reklamation såfremt det ikke løser problemet. I nogle tilfælde kan vi have brug for et billede eller en video. Og i nogle tilfælde skal varen direkte til leverandøren. Kontakt os på mail, for videre info om netop dit produkt.