PostMe sælger forbrugsvarer. Nærmere bestemt varer du forbruger/slider på hver dag. Endnu sælger vi ikke ferskvarer med kort holdbarhedsdato eller fødevarer. I nogle tilfælde sælger vi også mere varige forbrugsgoder, men så er det ofte fordi de er en forlængelse af det forbrugsprodukt, der var udgangspunktet og fordi producenten/mærket er identisk. Et godt eksempel er elektriske tandbørster, hvor vi har Danmarks største udvalg af børstehoveder og derfor er det naturligt, at vi også forhandler selve tandbørsten. Med tiden har vi så også fået Danmarks største udvalg - og måske ogå den største ekspertise - indenfor elektriske tandbørster. Det samme gør sig gældende for en række andre af vores varer. Det er vigtigt for PostMe at kende de varer vi sælger. Nogle kender vi mere end andre - med over 7000 varenumre, vil alt andet være urealistisk - men vi lærer hver dag. Læs mere om vores produktudvalg og hvad der skal til for at et produkt er aktuelt for PostMe her.