PostMe er egentlig meget enkel, når man ser på os. Vi har et enkelt set-up uden dyre fysiske facader. Vi er i al beskedenhed rigtig gode til det med at bygge software, så det bygger vi meget af selv. Vi er også med årene blevet dygtige købmænd, med et stort leverandørnetværk og endelig har vi ingen gæld, vi skal betale dyrt af på. Lægger man disse ting sammen, så får man billige varer. Det har været og er fortsat hver dag knald-hamrende hårdt arbejde, at gøre det på den måde, men det er den enkle opskrift til et ret fint set-up. Bare spørg de der Amazon på den anden side af andedammen, om de kan genkende den opskrift. Når det er sagt, så kan vi ikke altid være de billigste. Der var engang en der sagde til os: "Der er altid et eller andet #!&¤, et eller andet sted, der er billigere" og den grinte vi så af, men hurtigt fandt vi ud af at det ikke kunne være mere sandt. PostMe har derfor udviklet sig til at drive virksomhed ud fra den filosofi, at du altid skal vide at du kan gøre en god handel med os - ALTID! Vi vil være blandt markedets billigste og vi vil også altid bestræbe os på at være helt i top over de billigste, men det vigtigste er at du altid har gjort en fornuftig handel hos os, at det fungerede smertefrit og enkelt, samt at varen var præcis som forventet. Det er hvad du skal regne med at få hos PostMe