E-handlens største mysterie

Forsendelse ved e-handel er vigtigt og forsendelse er en kunstart. Lad os dog slå fast. Der er ikke noget der hedder gratis forsendelse i denne verden. Det er derfor lidt et mysterie, at man så tit får tilbudt det alligevel. Vi forklarer her lidt om fænomenet, som PostMe også har meget fokus på.

Vi har desværre endnu ikke fundet en leverandør, der vil levere til hele Danmark gratis, og vi tvivler på andre har. Så gratis fragt baserer sig på beregninger og så lige endnu flere af dem. Hos PostMe har forsendelse, og ikke mindst prisen for den, altid været vigtig! Vi vil altid gå ind for gennemsigtighed på fragt.

Afsendelse, fragt og levering

Afsendelse

Afsendelse er den tid det tager for os at pakke og gøre din ordre klar til afhentning af fragtfirmaerne. Vi afsender alle hverdage og bestræber os på, at sende indenfor 1-2 hverdage. Bemærk dog, at i travle perioder, som fx Black Friday, jul, udsalg mm. kan afsendelsestiden være længere.

Du vil altid kunne se vores forventede afsendelsestid på produktsiden, i kurven og på din ordrebekræftelse.

Fragt

Fragtprisen starter fra 10 DKK. Ovenstående gælder til alle adresser i Danmark. Skal du have sendt til en adresse i udlandet, skal du betale den gældende fragtpris til det pågældende land.

PostMe.com og PostMeshave.dk

Fragten er gratis, ved køb over DKK 699,00. Hvis du køber for mindre end DKK 699,00 skal du kun betale den reelle pris, det koster at sende varen. Alle vores produkter er vejet, og du kan altid se den samlede fragtpris under produktdetaljesiderne eller indkøbskurven.

PostMeDental.dk og PostMeUnderwear.dk

Fragten er gratis ved køb over DKK 1000,00. Hvis du køber for mindre end DKK 1000,00 skal du kun betale den reelle pris, det koster at sende varen. Alle vores produkter er vejet, og du kan altid se den samlede fragtpris under produktdetaljesiderne eller indkøbskurven.

PostMeBeauty.dk

Fragten er gratis ved køb over DKK 399,00. Ved køb mellem DKK 199,00 til DKK 399,00 er fragtprisen DKK 35,00. Ved køb under DKK 199,00 er fragtprisen DKK 55,00.

Levering og leveringstyper

Leveringstid er den tid det tager det valgte fragtfirma at levere din ordre, efter den er gjort klar til afsendelse hos os (læs mere under Afsendelse).

Leveringstiden er generelt 1-3 hverdage, alt efter hvilken fragt du har valgt. Bemærk at brev tager op til 9 hverdage. Bemærk også, at ordrer pakket i weekender, på helligdage samt hverdage efter kl. 16, sendes fra vores lager den førstkommende hverdag.

Haster ordren, kan du kontakte supporten på telefon 32 10 97 21 alle hverdage mellem kl. 13-17, så vil vi forsøge, at sende din ordre afsted hurtigst muligt.

OBS! Specielt for PostMeBeauty.dk
Når du handler på PostMeBeauty.dk sendes din ordre fra vores fjernlager i Holland, og det varierer hvilket fragtfirma der benyttes. Oftest er det med levering til hjemmeadressen, men vi kan desværre ikke garantere dette.

Leveringstiden på PostMeBeauty.dk er generelt 3-5 dage efter din ordre er blevet pakket. Bemærk dog, at i travle perioder, som fx Black Friday, jul, udsalg mm. kan der gå længere tid.

Når din ordre er sendt afsted, modtager du en mail hvori du finder dit Track & Trace nummer (sporingsnummer), så du nemt kan følge din pakke online.

PostNord
PostNord yder dag-til-dag levering af pakker. Vær dog opmærksom på, at bestiller du pr. brev kan det tage op til 9 hverdage. Det betyder, at haster din ordre, så vælg altid pakke. Dette gælder mandag til lørdag i hele Danmark. I enkelte tilfælde kan der dog være nogle dages ekstra forsinkelse fra PostNords side. Husk, at leveringstiden tæller fra din ordre er sendt afsted fra vores lager (læs mere under Afsendelse).

Levering til hjemmeadressen
Varerne sendes som pakke direkte til din hjemmeadresse. Hvis du ikke er hjemme, når postbuddet ringer på, vil pakken blive lagt til afhentning på posthuset, i postbutik eller i pakkeboksen. Hvis du er tilmeldt Modtagerflex (læs mere her), vil pakken blive afleveret på det aftalte sted på modtageradressen.

Pakkeboks
Pakkeboksen er Post Danmarks pakkeautomater, der findes over hele landet (mest udendørs men også i mange fysiske supermarkeder m.m.). Du får besked pr. mail/sms, når din pakke er nået frem. OBS! Beskeden indeholder 2 pinkoder. Når du taster dem ind på skærmen ved pakkeboksen, åbner rummet i automaten hvor din pakke ligger. Husk også dit sundhedskort! I udendørs pakkebokse, kan der afhentes hele døgnet alle ugens dage. I indendørs pakkebokse kan der afhentes indenfor butikkens normale åbningstid. OBS! Er pakkeboksen fuld, bliver leveringsstedet automatisk ændret til nærmeste med plads, inden for en radius af 10 km. fra dit oprindelige sted.

Postbutik / Posthus
Findes over hele landet (Posthuse og i flere fysiske supermarkeder). Du får besked pr. mail/sms, når din pakke er nået frem. OBS! Når du henter pakken, skal du medbringe pakkenummer samt officielt legitimation med billede, f.eks. et kørekort. Pakken kan afhentes indenfor butikkens normale åbningstid. OBS! Er pakkeboksen fuld, bliver leveringsstedet automatisk ændret til nærmeste med plads, inden for en radius af 10 km. fra dit oprindelige sted.

Tracking / Sporing
Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du en mail hvori du finder dit Track & Trace nummer (sporingsnummer), så du nemt kan følge din pakke online. Når pakken er nået frem, har du de næste 14 dage til at hente forsendelsen. Herefter bliver den sendt tilbage til PostMe.

Swipbox/Bring
Swipbox/Bring leverer indenfor 1-3 hverdage i hele Danmark. På ikke brofaste øer, skal du beregne et døgns ekstra leveringstid. I enkelte tilfælde kan der dog være nogle dages ekstra forsinkelse fra Brings side. Husk, at leveringstiden tæller fra din ordre er sendt afsted fra vores lager (læs mere under Afsendelse).

Pakkeautomater

Pakkeautomater findes over hele landet (eksempelvis Bilka, Føtex, Netto og andre steder). Du får besked pr. mail/sms når din pakke er nået frem. OBS! Beskeden indeholder en kode. Når du taster koden ind på skærmen ved Swipboxen, åbner rummet i automaten hvor din pakke ligger. OBS! Er pakkeboksen fuld, bliver leveringsstedet automatisk ændret til nærmeste med plads afhentningssted inden for en radius af 10 km. fra dit oprindelige sted eller du kan kontakte Bring for alternativ for alternativ levering.

Udleveringssted
Vælger du et udleveringssted skal du blot opgive dit tracking nummer (som du har fået på sms og mail) samt fremvise gyldigt billed-id. OBS! Er pakkeboksen fuld, bliver leveringsstedet automatisk ændret til nærmeste med plads, inden for en radius af 10 km. fra dit oprindelige sted.

Tracking / Sporing
Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du en mail hvori du finder dit Track & Trace nummer (sporingsnummer), så du nemt kan følge din pakke online. Når pakken er nået frem har du 8 dage til at hente den. Herefter bliver den sendt tilbage til PostMe.

DAO
DAO leverer på hjemmeadresse indenfor 1-2 hverdage i hele Danmark. Bemærk, DAO sender IKKE til ikke-brofaste øer, sommerhusområder og haveforeninger. Vælg venligst en anden leveringsform. Vælger du alligevel DAO, vil vi omadressere din pakke til nærmeste Bring Pakkeshop. Husk, at leveringstiden tæller fra din ordre er sendt afsted fra vores lager (læs mere under Afsendelse). I enkelte tilfælde kan der dog være nogle dages ekstra forsinkelse fra DAOs side.

Pakken distribueres om natten og den bliver leveret (tidligt) om morgenen.  Pakken bliver hængt direkte på din hoveddør, stillet foran din hoveddør eller lagt i din postkasse. Hvis DAO ikke har mulighed for at aflevere din pakke på hjemmeadressen - fordi pakken er for stor, eller opgangen er låst – så kan du hente din pakke i en DAO Pakkeshop lige i nærheden. I dette tilfælde modtager du en sms med oplysninger om, hvor du kan hente din pakke.

Tracking / Sporing

Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du en mail hvori du finder dit Track & Trace nummer (sporingsnummer), så du nemt kan følge din pakke online.

GLS
GLS leverer indenfor 48 timer (normalt allerede næste dag) i hele Danmark. I enkelte tilfælde kan der dog være nogle dages ekstra forsinkelse. Husk, at leveringstiden tæller fra din ordre er sendt afsted fra vores lager (læs mere under Afsendelse).

PakkeShop
GLS PakkeShop findes over hele landet (eksempelvis i Brugsen, 7-Eleven, Shell og andre steder). Du får besked pr. mail/sms, når din pakke er nået frem. OBS! Når du henter pakken, skal du medbringe pakkenummer samt officielt legitimation med billede, f.eks. et kørekort. Pakken kan afhentes indenfor butikkens normale åbningstid. OBS! Er pakkeshoppen fuld bliver leveringsstedet automatisk ændret til nærmeste afhentningssted.

Tracking / Sporing

Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du en mail hvori du finder dit Track & Trace nummer (sporingsnummer), så du nemt kan følge din pakke online. Når pakken er nået frem har du de næste 10 dage til at hente forsendelsen. Herefter bliver den sendt tilbage til PostMe.

Afhentning på vores adresse
På Hørkær 34 i Herlev, har du mulighed for at ”snyde” fragtfirmaerne, og selv hente de varer du har købt (gælder ikke PostMeBeauty.dk). Du får en mail fra os, så snart dine varer er klar.

Du kan afhente dine varer alle hverdage mellem 09.30 - 17.00. Husk vores indgang er på forsiden af bygningen. Bruger du en GPS viser de dig ofte til bagsiden/vareindlevering, og så er det blot om foran bygningen, hvor du også finder vores gratis P-pladser.

Hvorfor har I ikke altid gratis fragt på alle varer?
Vores priser er generelt skarpe, vores systemer beregner priser 24/7 på flere markeder og konkurrencen på de varer du finder på vores sider, er måske den mest intense af alle markeder. Derfor har vi heller ikke 70% udsalg på en tandpasta, som du kan opleve det på en modejakke. Det er ganske enkelt ikke muligt. Til gengæld lover vi dig at den tandpasta, har vi bearbejdet indkøbspriser på i årevis, og vores indkøbere er blandt de bedste i Europa til det. Den pris vi giver dig, er vores absolut bedste. En kampagnerabat eller andet, vil alene knytte sig til en specifik event, eller fordi vi har fået et bestemt parti til en god pris. Endelig holder vi også af, at forkæle vores faste kunder og nyhedsbrevsmodtagere med overraskelseskampagner i ny og næ. Vi dyrker ikke faste ekstraordinære rabatter, som for enhver pris skal gemmes væk for dig, eller som kræver noget ekstra af dig. PostMe skal være et sted hvor du - hver dag, året rundt - får den rette pris.

Derfor kan vi desværre ikke give dig fri fragt altid. Gud hvor ville vi ønske vi kunne, men så var vi her ikke længe. Til gengæld er målsætningen at PostMe ikke skal tjene en krone på fragt, når regnestykket opgøres. De priser vi forhandler os frem til, er de priser du som kunde får. Det synes vi man kan kalde fair fragt!

Ingen regel uden undtagelse. Der er enkelte varer vi har gratis fragt på, men så er det fordi vi har en højere avance på disse varer. Det har vi oftest fordi markedet har det og markedsvilkårene dikterer gratis fragt og ikke fordi vi pludselig er blevet sære og selektive. Således vil du ofte opleve at f.eks. tekstiler har gratis fragt altid, underordnet ordrestørrelse. Sådan skal verden ikke altid være lige let.

Hvad med fremtiden?
Fremtiden for logistik er vild, det er vi overbeviste om! Droner, selvkørende biler og vi skal komme efter dig. Det skal nok også lande i Danmark og hos PostMe, men giv det tid og frem til da så giv i stedet din lokale fragtmand et smil. Mange af dem knokler 12 timer om dagen og kører landevejene tynde med flere og flere pakker fra nethandlen. Vi ser dem hver dag, når de afhenter på vores lager og de passer rent faktisk i langt de fleste tilfælde rigtig godt på den pakke vi har pakket til dig! Vi tror ikke på gratis fragt i fremtiden, men på billigere fragt og det arbejder vi ret intenst på at sikre os kommer til at ske, for vores alle sammens skyld.

Har du spørgsmål til forsendelse?
Så er vi kun et supportklik væk. Find supporten i øvre højre hjørne!

Vil du prøve en af vores fragtmuligheder, så start på forsiden og et godt tip er at bruge søgefeltet i toppen. Det er genvejen til at finde dine favoritvarer.