Godkendelse af betaling med kortbetaling, gældende for Dankort, Visa og MasterCard pr. 28/12-2020

Den fælles betegnelse for disse sikkerhedsløsninger er 3-D Secure. (Visas løsning hedder ”Visa Secure”, Mastercards løsning hedder ”Mastercard Identity Check” og Dankorts løsning hedder ”Dankort Secured by Nets”. )
Alle danskudstedte betalingskort kan anvendes i sikkerhedsløsningen. Du kan blive bedt om at godkende din betaling med 3-D Secure ved alle internetkøb.

Fra d. 28/12-2020 betyder nye regler fra NemID, at man ikke længere kan bruge nøglekort, men skal bruge koder fra nøgleapp.

Man skal oprettes på Nets med telefonnummer og en personlig adgangskode. Oprettelse samt mere information kan du finde her: www.nets.eu/3ds

Du kan læse mere om de nye bestemmelser her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/koeb-sikkert-paa-nettet/ Kontakt venligst egen bank, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Bemærk, som betaling på PostMe.com har du også mulighed for at betale med MobilePay eller via bankoverførsel.

Guide:
Du kan godkende en betaling på to måder:

1. NemID: Du vil i forbindelse med en betaling blive bedt om, at taste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen.
Bemærk Du kan ikke længere anvende NemID papkortet, når du bruger NemID i forbindelse med den nye sikkerhedsløsning ved internethandel. Læs mere her.

2. Engangskode samt kodeord: Du modtager en engangskode på SMS, som du skal indtaste sammen med dit eget kodeord. Kodeordet skal du selv oprette. Det gør du på denne side. Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. I SMS'en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos, og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden samt dit kodeord på hjemmesiden for at afslutte dit køb. Det er vigtigt, at teksten i SMS'en afspejler det køb, du er i gang med at foretage. Tast aldrig koden hvis du er i tvivl.